Gratis infosessie: Reflectieve groepsupervisie... de schaamte voorbij!
28 augustus 2018 

Gratis infosessie: Reflectieve groepsupervisie... de schaamte voorbij!

Reflectieve groepsupervisie voor coaches: Ongekend is onbemind!

Reflectieve groepsupervisie is in Vlaanderen redelijk ongekend en onbemind bij coaches en teamcoaches. Daarom geven we je de kans om gratis kennis te maken met deze vorm van coach supervisie in groep.

Wil je ervaren wat groepsupervisie je kan opleveren?

Vraag dan een vrijblijvende info-sessie voor je groep van (interne) coaches en ontdek hoe “Reflectieve Supervisie je helpt om schaamte te overstijgen!

In de informatiesessie behandelen we:

  • Wat is reflectieve supervisie naast andere vormen van supervisie.
  • Op welke diepte kan je reflecteren over jouw coaching?
  • Hoe kan reflectieve supervisie bijdragen tot een nog beter resultaat voor jezelf, je coachee en voor de organisatie?

Waarom zou je investeren in reflectieve groepsupervisie voor coaches?

groepsupervisie coaches

Groepsupervisie voor Coaches en team coaches

Ieder van ons leerde het coaching vak coaching door vallen en opstaan. Een coach-opleiding kan je handvaten geven om te coachen, maar in de praktijk sta je er alleen voor met je coachee. We zijn verantwoordelijk voor een optimale procesbegeleiding. Onze klanten waarderen ons niet alleen voor wat we doen, maar ook voor wie we zijn in relatie tot hen. Zij zitten niet te kijken naar hoe we de begeleiding doen en welke kansen we laten liggen. Dat is ons vak. Zij vertrouwen in ons. Echter … hoe bewust blijven we onszelf uitdagen?

Paradoxaal genoeg is coaching vanuit professioneel standpunt, een eenzaam beroep. Je bent wel in verbinding met je klant, maar professioneel gezien kan je klant je weinig advies geven over wat je als coach nog kan fine-tunen. Je staat alleen voor de keuzes en de bewaking van de effecten ervan. Reflectieve supervisie zal je alerter maken voor de keuzes die je maakt, zodat je niet in je gewoonte-patroon blijft steken.

Door anonieme reflectie over casussen wordt je dus alerter voor de verborgen dynamieken en thema’s die zich afspelen in je relatie met je coachees.

Maak dus vrijblijvend kennis met de vorm van ‘reflectieve coach supervisie’

We komen graag naar je toe om je te laten beleven wat “reflectieve groepsupervisie” is.

We bieden een demo live aan of ook virtueel mochten je coaches op verre locatie zitten.

Vraag meer info aan bij: Leen@supervisievoorcoaches.be of bekijk ons aanbod voor groepsupervisies.

Of wordt lid van de besloten facebookgroep om om de hoogte te blijven van events en inspirerende supervisie cases: https://www.facebook.com/groups/supervisievoorcoaches/

Over de schrijver
Leen coacht executives en management teams, begeleidt intervisies en is lead trainer in de ICF-certificerende opleidingen ROOT-GROW-BLOOM en in Teamcoaching. Professionele Reflectieve Supervisie wordt aangeboden in kleine besloten groepen en aan individuele coaches en consultants.
Reactie plaatsen