arrow_drop_up arrow_drop_down
Leen Lambrechts  Coach supervisor voor (team)coaches

Leen Lambrechts-Noël

Geaccrediteerd Coach Supervisor (Posgraduate Diploma Ashridge), 

Master Certified Coach (ICF), 

Senior coach trainer & teamcoach trainer

Pionier in het coachingsvak

Leen Lambrechts-Noël is pionier in het coachingsvak sinds 1990 waarbij ze Coaching Association Belgium uitbouwde. In 1994 zette ze als eerste een langlopende opleiding ‘Certified Personal Coach’ op de Belgische en Nederlandse markt. In 2004 startte ze samen met Marleen Boen The Coaching Square, waarbij ze coaches opleiden tot het niveau van Professional Certified Coach (PCC - ICF). Ze was de eerste vrouwelijke Master Certified Coach in de Benelux in 2005. Anno 2018 heeft zij enkele honderden coaches opgeleid tot PCC en als supervisor heeft 9 Master Certified Coaches succesvol begeleid tot het behalen van hun certificaat. In 2018 startte ze met een postgraduaat in Organisational Supervision aan Ashridge University, een specialisatie waarin ze haar laatste jaren van haar coach-carrière op toelegt.

Achtergrond

Voorheen was Leen Lambrechts-Noël actief in een aantal internationale bedrijven in Learning & Development en in de informaticasector.


Zelf heeft Leen als coach een zeer brede achtergrond: Performance Coaching, competentiecoaching, NLP master, Systemisch Coachen, Organisatie opstellingen, Integrative Enneagram, Insights®, Stake Holder Centered Coaching, Barrett Value Based, tools, Alan Seale Transformational Coaching, Body based Trauma interventions, Team Coaching, Lego Serious Play facilitator, …


Leen Lambrechts coacht executives en management teams, begeleidt intervisies en is lead trainer in ICF-certificerende opleidingen ROOT-GROW-BLOOM en in Teamcoaching. Professionele Reflectieve Supervisie wordt aangeboden in kleine besloten groepen en aan individuele coaches, teamcoaches  en consultants.